Kwaliteit 2023-12-28T10:07:18+01:00

Kwaliteit

Montis Zuidplas BV is een top bedrijf, en dat word je niet zomaar. Bij ons wordt op elk detail gelet. Door onder andere het gebruik van checklisten en controle, zorgen we er met ons team voor dat het bedrijf georganiseerd is. We leveren altijd op maat, dat betekent toegevoegde waarde in de vorm van sierpotten of private label etiketten en hoezen.

De kwekerijen zijn volledig geautomatiseerd en alle bedrijfsfacetten verlopen uiterst hygiënisch. De werkruimtes zijn optimaal onderhouden en ingericht. Ons gedreven en vakkundig team werkt klantgericht en legt de basis voor het hoge kwaliteitsniveau wat wij nastreven. Met ons moderne afleversysteem door middel van camera’s worden de planten gesorteerd en kunnen we uniforme partijen afleveren. Hierdoor zijn wij in staat om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen!

Doordat we aangesloten zijn bij de telersvereniging Addenda, zijn wij in staat om een constant hoog kwaliteitsniveau te garanderen van de afgeleverde producten. Immers wie een merk mag voeren, verbindt zijn eigen naam hieraan. Speerpunt in het geheel is de gezamenlijke kwaliteitsborging, naast de gezamenlijke inkoop en de marketing.